Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
|
|
| Creator |
Бережнюк Н.А.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Вступ до спеціальності" з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” денної форми навчання. |
|
| Date |
2010-11-23
2010-10-21 2009 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1907
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1907
|
|