Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Creator |
Судай В.Д.
Журенко В.К. Вознюк О.І. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напрям підготовки 1302 «Зооінженерія» |
|
| Date |
2010-11-23
2010-10-25 2009 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1962
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1962
|
|