Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
|
|
| Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Семко Т. М. Ткачук |
|
| Subject |
Статті
2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського.
|
|
| Date |
2010-11-12
2010-11-12 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2160
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2160
|
|