Конярство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 6.090102 “ТВіППТ”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Конярство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 6.090102 “ТВіППТ”
|
|
| Creator |
Льотка Г.І.
Марценюк В.П. Разанова О.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни “Конярство” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 7.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 1302 “Зооінженерія” |
|
| Date |
2010-12-27
2010-12-27 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2514
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2514
|
|