Технологія виробництва продукції вівчарства. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Creator |
Овсієнко С.М.
|
|
| Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Технологія виробництва продукції вівчарства. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Date |
2010-12-27
2010-12-27 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2515
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2515
|
|