Якість продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Якість продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності
|
|
| Creator |
В. В. Шестопал
А. Г. Мазур |
|
| Subject |
Статті
2009. Випуск 5/ Економічні проблеми розвитку аграрного виробництва в регіоні/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Визначено поняття якості та конкурентоспроможності продукції. Розглянута система і зміст показників якості продукції підприємства та висвітлений багатоспрямований вплив підвищення якості і конкурентоспроможності на виробництво та імідж аграрних підприємств.
|
|
| Date |
2011-01-18
2011-01-18 2011 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/2679
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=2679
|
|