Амінокислотний склад м"яса курчат-бройлерів за використання в раціонах кормової добавки "Проензим"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Амінокислотний склад м"яса курчат-бройлерів за використання в раціонах кормової добавки "Проензим"
|
|
| Creator |
Н. М. Балух
|
|
| Subject |
Статті
2011. Випуск 6(46)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Показано, що використання в годівлі курчат-бройлерів кросу "Росс-308" кормової добавки "Проензим" збільшує в м"язах вміст глютамінової кислоти, аланіну, гліцину та зменшує гістидину, аргініну і суттєво не впливає на інші амінокислоти.
|
|
| Date |
2011-05-26
2011-05-26 2011 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3243
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3243
|
|