Амінокислотний вміст м"яса курчат-бройлерів під впливом пробіотика "Ентеро-актив"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Амінокислотний вміст м"яса курчат-бройлерів під впливом пробіотика "Ентеро-актив"
|
|
| Creator |
Ю. М. Подолян
|
|
| Subject |
Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Експереметально встановлено, що використання різних доз пробіотичної добавки "Ентеро-актив" справляє позитивний вплив на вміст амінокислот у м"ясі курчат-бройлерів. Зокрема, у грудних та стегнових м"язах птиці підвищується рівень більшості незамінних амінокислот. Таким чином, споживання бройлерами пробіотика з комбікормом сприяє підвищенню якості м"яса.
|
|
| Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3337
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3337
|
|