Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві "Шеврет"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві "Шеврет"
|
|
| Creator |
Т. М. Рижкова
Т. А. Бондаренко І. М. Лівощенко |
|
| Subject |
Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
|
|
| Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3341
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3341
|
|