Жирнокислотний склад спредів вершкових при використанні рослинних жирів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Жирнокислотний склад спредів вершкових при використанні рослинних жирів
|
|
| Creator |
В. В. Власенко
Н. О. Новаленко М. В. Густенко |
|
| Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Наведені порівняльні дані жирно-кислотного складу спреду вершкового з маслом. Співвідношення поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) до ненасичених жирних кислот (НЖК) в спреді "Тульчинський" становить 1:0,9.
|
|
| Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3861
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3861
|
|