Активність заквасок прямого внесення – передумова швидкості звертання молока при виробництві твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Активність заквасок прямого внесення – передумова швидкості звертання молока при виробництві твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання
|
|
| Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Семко А. М. Гавриш |
|
| Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Досліджуються та порівнюються закваски прямого внесення Lyofast MS 0,62 CM та Danisco MTD 42 LYO на активність по тривалості звертання, при цьому визначалися показники титрованої кислотності та температури.
|
|
| Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3862
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3862
|
|