Особливості вирощування їстівних грибів та подальше використання їх кінцевої субстанції як добрива при отриманні кормів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Особливості вирощування їстівних грибів та подальше використання їх кінцевої субстанції як добрива при отриманні кормів
|
|
| Creator |
О. С. Яремчук
Т. М. Ткачук |
|
| Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Встановлено, що у сучасних умовах одним із шляхів використання ріпакової соломи є отримання їстівних грибів з наступною добавкою їх кінцевої субстанції для вирощування кормів.
|
|
| Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3881
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3881
|
|