Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
|
|
| Creator |
Новгородська Н. В.
Блащук В. В. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
У методичних вказівках висвітлені питання технології переробки продукції тваринництва. Важливе місце відводиться технології одержання, переробки, транспортування і зберігання продукції тваринництва. Викладено порядок проведення контролю оцінки якості м`яса, молока, яєць, меду, їх заготівля та виготовленої із них харчової і технічної продукції відповідно до вимог діючої нормативної документації. Методичні вказівки допоможуть студентам також поглибити знання з питань переробки м`яса, виробництва ковбасних та консервних виробів, дати оцінку харчових властивостей виробленої продукції. Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
|
| Date |
2012-02-07
2012-02-07 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4043
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4043
|
|