ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА ЯЛОВИЧИНИ Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу за денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА ЯЛОВИЧИНИ Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу за денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
|
|
| Creator |
Скоромна О.І.
Вознюк О.І. Фабіянська О.І. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока», «Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Date |
2012-02-29
2012-02-29 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4284
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4284
|
|