ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
|
|
| Creator |
Гуцол А.В.
Гуцол Н.В. Льотка Г.І. Фабіянська О.Л. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції свинарства. Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Date |
2012-02-29
2012-02-29 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4285
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4285
|
|