М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва» МОДУЛЬ 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м'ясо-молочної продукції»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва» МОДУЛЬ 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м'ясо-молочної продукції»
|
|
| Creator |
Берник І.М.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва” тематичний модуль 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м`ясо-молочної продукції», який включає 3 лабораторних заняття (6 годин), передбачених курсом.
|
|
| Date |
2012-03-28
2012-03-28 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4407
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4407
|
|