Особливості складу і властивостей молока і крові дійних корів різної продуктивності
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Особливості складу і властивостей молока і крові дійних корів різної продуктивності
|
|
| Creator |
Т. В. Шевчук
Н. А. Бережнюк Г. М. Огороднійчук [та ін.] |
|
| Subject |
Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Висвітлені результати дослідження хімічного склад і властивостей молока та морфологічних параметрів крові дійних корів різної продуктивності. Експериментально установлено, що молоко корів з надоєм 5000 та 3200 кг за лактацію дещо відрізнялося за густиною та вмістом основних складових сухого залишку. Аналіз морфологічних параметрів крові показав достовірне перевищення вмісту еритроцитів та зниження концентрації лейкоцитів у високопродуктивних корів над аналогічними показниками у тварин з продуктивністю до 3200 кг.
|
|
| Date |
2012-07-26
2012-07-26 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4762
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4762
|
|