Гігієна і санітарія харчових підприємств.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Гігієна і санітарія харчових підприємств.
|
|
| Creator |
Власенко В. В.
Блащук В.В. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
|
|
| Date |
2012-10-31
2012-10-31 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5239
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5239
|
|