Мікробіологія молочних та м’ясних продуктів.Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Мікробіологія молочних та м’ясних продуктів.Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
| Creator |
Власенко В. В.
Блащук В.В. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
| Date |
2012-10-31
2012-10-31 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5241
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5241
|
|