Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
Новгородська Н.В. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Date |
2008-04-21
2008-04-21 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5248
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5248
|
|