Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програманормативної навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальність 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» |
|
| Date |
2012-12-26
2012-12-26 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5440
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5440
|
|