Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
|
|
| Creator |
В. В. Висоцька
|
|
| Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Застосування у годівлі перепілок вітамінів А і D в дозі 10% додатково до норми сприяє збільшенню продуктивності, підвищенню збереженості поголів’я. Водночас, споживання птицею досліджуваних вітамінів позитивно впливає на її гематологічні показники.
|
|
| Date |
2013-09-05
2013-01-23 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5536
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5536
|
|