Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
|
|
| Creator |
А. В. Гуцол
Н. С. Діхтярук |
|
| Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Показано, що серед амінокислот м’язової тканини молодняку свиней біологічно активна добавка Вітапрот-БТУ в раціоні зумовлює збільшення вмісту валіну та ізолейцину, добавка Провімі-Стандарт вірогідно не впливає на амінокислотний склад білків м’язової тканини.
|
|
| Date |
2013-09-05
2013-01-23 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5537
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5537
|
|