Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі
|
|
| Creator |
О. М. Семенов
О. В. Ткач К. С. Смольчук |
|
| Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Сукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, дозволяють наблизитися до виконання умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "…стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару…".
|
|
| Date |
2013-09-05
2013-01-24 2012 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5580
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5580
|
|