Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія».
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Блащук В.В. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Технічна мікробіологія»
|
|
| Date |
2013-03-27
2013-03-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5884
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5884
|
|