Технологія переробки птиці. Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять для студентів спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки птиці. Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять для студентів спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Розроблені відповідно до навчального робочого плану спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" і програмою дисципліни.
|
|
| Date |
2013-04-24
2013-04-24 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5910
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5910
|
|