Програму виробничої практики з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр галузь знань 1401 „Сфера обслуговування” напрям підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Програму виробничої практики з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр галузь знань 1401 „Сфера обслуговування” напрям підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа
|
|
| Creator |
Томчук О.В.
Власенко І.В. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Практична підготовка студентів вищих навчальних закладів є основною і обов`язковою складовою частиною освітньо-професійної програми. Вона має своєю метою опанування студентами сучасних методів та форм організації праці у сфері їх майбутньої професіональної діяльності, формування професійних вмінь та навичок, які допоможуть у прийнятті самостійних рішень при проходженні практики та під час самостійної роботи в сучасних умовах.
|
|
| Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5970
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5970
|
|