«Технологія жирів та жирозамінників» Програма нормативної навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальність 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробка
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
«Технологія жирів та жирозамінників» Програма нормативної навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальність 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробка
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Метою навчальної дисципліни є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
|
|
| Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6006
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6006
|
|