Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».
|
|
| Creator |
Власенко В. В.
Березовський І. В. Новгородська Н. В. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програма курсу містить навчальний матеріал, який розкриває біоло-гічні основи екології харчових продуктів, механізм патогенності мікроор-ганізмів та способи забруднення ними харчових продуктів.
|
|
| Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6007
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6007
|
|