Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
«Технологія бродильних виробництв» є складовою частиною дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» та нормативною дисципліною циклу професійної підготовки студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
| Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6009
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6009
|
|