Облік і аудит. Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Облік і аудит. Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр»
|
|
| Creator |
Правдюк Н.Л.
Коваль О.В. Фабіянська В.Ю. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр» складено відповідно до освітньо-професійної програми для освітньо-кваліфікаційного рівня – «Бакалавр» галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та методичних рекомендацій щодо підготовки до видання навчально-методичної, наукової та довідкової літератури ВНАУ |
|
| Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6035
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6035
|
|