Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
|
|
| Creator |
Разанов С.Ф.
Разанова О.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції бджільництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” для детального вивчення курсу “Технологія виробництва продукції бджільництва”
|
|
| Date |
2013-06-19
2013-06-19 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6096
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6096
|
|