Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні і технологічні властивості
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні і технологічні властивості
|
|
| Creator |
В. В. Власенко
Т. В. Семко С. А. Король |
|
| Subject |
Статті
2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
За результатами досліджень встановлено, що висока температура теплової обробки молока дає можливість збільшити вихід сиру, тому що разом з казеїном у згусток переходить частина денатурованих сироваткових білків. Разом з тим інтенсифікація теплової обробки молока, зменшує швидкість сичужного згортання молока , збільшує вихід сиру на 2-3% і знижує інтенсивність синерезису.
|
|
| Date |
2013-09-23
2013-09-23 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6693
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6693
|
|