Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
|
|
| Creator |
В. В. Возіян
В. В. Любич О. Г. Сухомуд |
|
| Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
У результаті проведених досліджень встановлено, що показники якості зерна істотно змінюються залежно від сорту пшениці озимої. Високим вмістом білка та клейковини характеризуються сорти Білоцерківська напівкарликова, Подолянка та Харус.
|
|
| Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6796
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6796
|
|