Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса
|
|
| Creator |
А. А. Шемет
О. М. Бергілевич |
|
| Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Наводиться теоретичне обґрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м’яса. Було розроблено 4 рецептури з повною та частковою (30,40,50 %) заміною основної м"ясної сировини рецептури-аналогу на індиче м"ясо, також курячі яйця були замінені на перепелині, а вода – на молоко. Встановлено, що 40 % заміни індичого м"яса у січених напівфабрикатах є найбільш оптимальним за відсотковим співвідношенням основних харчових нутрієнтів.
|
|
| Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6803
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6803
|
|