Формування якісних показників виробів із замороженого тіста з начинками
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Формування якісних показників виробів із замороженого тіста з начинками
|
|
| Creator |
Л. В. Соляр
І. Ю. Чоботар |
|
| Subject |
Статті
2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Представлено теоретичне обґрунтовання і експериментальне підтвердження доцільністі використання кавунової м’якоті у борошняних виробах з метою підвищення їхньої харчової і біологічної цінності; технологію виробництва начинок для напівфабрикатів неповної випічки; а також покращення фізико-хімічних показників; встановленння раціональної концентрації кріопротекторів та структуроутворювача – вівсяного та житнього борошна; визначення структурно-механічних, фізико-хімічних і органолептичних показників виробів з начинками.
|
|
| Date |
2013-10-11
2013-10-11 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6804
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6804
|
|