Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст».-
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст».-
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів". Рекомендовано для студентів денної форми навчання спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"ОКР»Спеціаліст» |
|
| Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6947
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6947
|
|