Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання зі спеціальності 8.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Магістр».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентам заочної форми навчання зі спеціальності 8.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Магістр».
|
|
| Creator |
Новгородська Н.В.
Новаленко Н.О. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів". Рекомендовано для студентів заочної форми навчання спеціальності 8.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Магістр» |
|
| Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6951
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6951
|
|