Стандартизація продукції тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання з напряму 6. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Стандартизація продукції тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання з напряму 6. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва з метою формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і умінь в галузі стандартизації, метрології, управління і забезпечення якості продукції.
|
|
| Date |
2013-10-30
2013-10-30 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6962
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6962
|
|