Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування*
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вихід харчового білку від бугайців при різних технологіях вирощування*
|
|
| Creator |
С. О. Олійник
|
|
| Subject |
Статті
2010. Випуск 5(45)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Доведено, що вирощування бугаців української м"ясної, світлої аквітанської та сірої української порід за новою низьковитратною технологією збільшує питому вагу білку у їстівних частинах їх тіла на 2,31-9,64г (Р<0,05) та сприяє отриманню більш високоякісних харчових продуктів у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній системі вирощування.
|
|
| Date |
2013-12-05
2013-12-05 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7108
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7108
|
|