«Технологічне обладнання лінії виробництва морозива». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та заочної
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
«Технологічне обладнання лінії виробництва морозива». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та заочної
|
|
| Creator |
Друкований М.Ф.
Зозуляк І.А. Зозуляк О.В. Янович В.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Морозиво - це солодкий збитий заморожений продукт, який виробляється згідно з існуючими рецептурами. До складу морозива входять молоко та молочні продукти, плодово-ягідна та овочева сировина, сахароза, стабілізатори. Склад деяких видів морозива передбачає використання яєчних продуктів, смакових та ароматичних речовин. На сьогоднішній день налічуються сотні різновидів морозива, при чому його асортиментний ряд з кожним роком невпинно збільшується. За прийнятою класифікацією морозиво класифікують за способом виробництва та за видом продукту чи наповнювача. Розгорнута класифікація представлена на рисунку1 |
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7123
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7123
|
|