Тематичний модуль 2. Частина 4 «Технологічне обладнання лінії виробництва питних видів молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робітдля студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Тематичний модуль 2. Частина 4 «Технологічне обладнання лінії виробництва питних видів молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робітдля студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
|
|
| Creator |
Зозуляк І.А.
Зозуляк О.В. Янович В.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Сир - висококалорійний харчовий продукт, що виробляється з молока шляхом коагуляції білків, обробки отриманого білкового згустку і подальшого дозрівання сирної маси. Білковий згусток утримує воду, жирові кульки і інші складові частини молока. При обробці згустку частина води, молочного цукру, мінеральних речовин, вітамінів і ферментів переходять в сироватку. |
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7130
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7130
|
|