Тематичний модуль 2. Частина 5 «Технологічне обладнання лінії виробництва кисломолочних продуктів». Методичні вказівки для виконання лабораторнихдля студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Тематичний модуль 2. Частина 5 «Технологічне обладнання лінії виробництва кисломолочних продуктів». Методичні вказівки для виконання лабораторнихдля студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
|
|
| Creator |
Друкований М.Ф.
Зозуляк І.А. Зозуляк О.В. Янович В.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Тематичний модуль 2. Частина 5 «Технологічне обладнання лінії виробництва кисломолочних продуктів». Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та заочної форми навчання у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7132
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7132
|
|