Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для виконання курсових проектів для студентів денної форми навчання із напрямку підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для виконання курсових проектів для студентів денної форми навчання із напрямку підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
|
|
| Creator |
Вознюк О.І.
Скоромна О.І. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Курсовий проект – робота, самостійно виконана студентом з метою закріплення і поглиблення своїх знань, набуття вмінь використовувати теоретичний матеріал для вирішення конкретних практичних завдань, користуватися посібниками, довідковою, періодичною літературою, досягненнями науки і передового досвіду.
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7136
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7136
|
|