Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із спеціальності 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».-
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із спеціальності 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».-
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової програми з навчальної дисципліни «Технологія переробки тварин та продукції забою». Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із напряму підготовки 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» |
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7142
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7142
|
|