Проектування м'ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату. Навчальний посібник до технологічних розрахунків при виконанні курсового проекту і випускної кваліфікаційної роботи для студентів напряму підготовки 051701 -
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Проектування м'ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату. Навчальний посібник до технологічних розрахунків при виконанні курсового проекту і випускної кваліфікаційної роботи для студентів напряму підготовки 051701 -
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
|
|
| Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Представлені асортимент консервів, технологічні схеми виробництва, методика проектування і технологічні розрахунки м`ясоконсервного і шкуроконсервувального виробництва та холодильника м’ясокомбінату а також довідковий матеріал по нормах технологічного проектування.
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7152
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7152
|
|