Технологія виробництва продуктів тваринництва . Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.091202 “Механізація сільського господарства” із спеціалізацією “Механізація тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продуктів тваринництва . Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.091202 “Механізація сільського господарства” із спеціалізацією “Механізація тваринництва”
|
|
| Creator |
Панько В.В.
— |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продуктів тваринництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 7.091202 “Механізація сільського господарства” із спеціалізацією “Механізація тваринництва”
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7207
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7207
|
|