Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Основи фахової діяльності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Creator |
Бережнюк Н.А.
|
|
| Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Навчальний посібник розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни «Основи фахової діяльності» з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП) для проведення практичних занять. Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7276
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7276
|
|