Методичні вказівки до виконання самостійної роботи роботи з дисципліни «Технологія м'ясної галузі» Для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»,
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи роботи з дисципліни «Технологія м'ясної галузі» Для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»,
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Навчальна дисципліна «Технологія м’ясної галузі» є складовою блоку навчальних дисциплін «Харчові технології» циклу самостійного вибору ВНЗ напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Курс «Технологія м’ясної галузі» є базовим для вивчення курсів «Загальна технологія харчових виробництв», «Методи контролю харчових виробництв», «Технохімічний контроль харчових виробництв», «Технологія продуктів забою», «Технологія переробки птиці», «Технологія переробки продукції тваринництва» а також технологій, обладнання та проектування виробництв вузького фахового спрямування. |
|
| Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7364
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7364
|
|