Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст».
|
|
| Creator |
Польовий Л.В.
Яремчук О.С. Варпіховський Р.Л. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Викладений матеріал із дисципліни: «Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва» передбачає організацію самостійної роботи студентів спеціальності 7.09010201 «ТВ і ППТ» ОКР «Спеціаліст», що включає 6 розділів передбачених курсом.
|
|
| Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7378
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7378
|
|